Skip to content Skip to footer
bizi yakından tanıyın

Kalite, Tecrübe ve Yenilik

1990 yılında Bursa’da kurulan firmamız toplamda 5450 m2 üretim alanı ve ileri teknoloji ürünü üretim ekipmanları ile faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir.

Bünyesindeki CNC  Makineleri, polisaj, krom kaplama, taşlama ve kaynak departmanları ile üretim yapan firmamız, ürün hizmet alanını endüstriyel mutfak, otomotiv yedek parça, mobilya aksesuarları, after market ve makine yedek parçaları üzerine yoğunlaştırarak sektörün birçok kuruluşuna  hizmet vermeye devam etmektedir.

  • Hızlı & Planlı Süreç
  • Yüksek Kapasiteli Üretim
  • Kaliteli & Profesyonel Hizmet
0M
Üretilen Parça
0
Yıllık Tecrübe
0
Mutlu Müşteri
0
Ülkeye İhracat
Mirmaksan

Her projeyi titizlikle ele alıyor, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz.

Modern Üretim Anlayışı İle

Yüksek Üretim Kapasitesi

Firmamız edindiği tecrübelerin bir sonucu olarak kurulduğu günden günümüze kadar değişime ve gelişime açık proaktif yapısıyla, hedefleri doğrultusunda sürekli ilerleme sağlamış  yenilenen teknolojisi ve modern üretim anlayışı ile tercih edilen bir kuruluş olarak öne çıkmıştır.

ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistem belgesine sahip olan firmamız uluslararası standartlarda üretim yapmakta   ürünlerinin bir kısmını doğrudan ve dolaylı olarak ihraç etmektedir.

Müşteri eksenli yaklaşımı, yüksek motivasyonlu yenilikçi kavramlarla bütünleşmiş ekibi ile daima farklı olmayı başarabilmiş olan firmamız, üretim disiplini ve pazarlama anlayışı ile güven veren bir firma olmayı üretim felsefesinin vazgeçilmez ilkesi olarak görmüş alışverişi dostluğa çevirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı temel bir işletme politikası olarak benimsemiştir.